Paraplyen som pynt fx i butiksvinduet

Med ti gule paraplyer har du den perfekte vinduespynt til udsalg hele året rundt. De billige paraplyer kan bruges igen og igen – og den gule farve vil hver gang tiltrække opmærksomhed fra forbipasserende.

Vi ved alle, at gul er udsalgsfarven, derfor vil de skønne, runde og gule skærme i dit vindue, når det er den tid på året helt sikkert være en kærkommen variation på de typiske Udsalgs skilte i de omkring liggende butiksvinduer.

Herudover er det en oplagt måde at pynte op til sol og sommer, hvor paraplyen bruges som solskærm.

Ønsker du at hente inspiration fra Vejle Midtpunkt kan du pryde loftet i din butik med billige paraplyer i alle regnbuens farver – det giver et fantastiske lys og farvespil.

Med en billig paraply får du mange forskellige muligheder for at pynte op hele året rundt – det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Paraplyen til videresalg

Hvorfor ikke? Vi tilbyder dig en god pris, når du køber større partier hos os, og de billige paraplyer er af god kvalitet, så du kan sagtens sælge dem i din butik. Du kan vælge den farve, der passer bedst til it koncept, din vareudvalg eller måske til logoet på din virksomhed.

Hav de skønne paraplyer stående fremme i en spand, mens du lader et par stykker pryde vinduet, så skal du nok få dem solgt, når regnen begynder at dryppe.

Det er en oplagt mulighed for at få mere ud af dine regnvejrsdage.

Paraplyen som gimmick

Ønsker du at gøre noget anderledes for dine ansatte, så kan en billig paraply være en sjov løsning. Har du et firma med forskellige afdelinger kan paraplyer i forskellige farver være en sjov gimmick, især på morgener med regnvejr. Det gør det lidt sjovere at kigge ud ad vinduet, når folk ankommer på en grå morgen.

Du kan også tilbyde en paraply til dine kunder, hvis du har en restaurant med udendørsareal. Der er ofte parasoller, der dækker over bordene, men gæsterne risikerer alligevel at få en skylle ned ad nakken, så derfor kan lidt ekstra beskyttelse mod vejr og vind være en memorabel gestus for dem, der ønsker at trodse vejret og spise ude.

Få din egen paraply

Hos Paraplybutik har vi et stort udvalg af billige paraplyer i god kvalitet. Vi fører den klassiske paraply med træhåndtag og stokkeform, der passer til at hænge over armen ligeså godt som den kan hænge over hovedgaden.

Stokkeparaplyen har en diameter på 103 centimeter og vejer under 500 gram. Det betyder, at du får en let, men stor paraply, der kan holde to mennesker tørre i regnvejr og den pakkes let sammen med velcro, når bygen driver over.

Vi tilbyder billige paraplyer i pakker med 10 styk. Du kan vælge mellem 15 forskellige farver og bestille 10, 20, 30, 40, 50, 100 eller 250 styks i de farver du ønsker. Dog minimum 10 styk per farve. Miks og match efter din smag. Der findes alle de mest populære farver på siden og jo flere du bestiller, des billiger bliver stykprisen for dig.

Brug dem som en del af din pynt, markedsføring eller sælg dem videre til dine egne kunder.