Den behagelig kontorplads

Der er mange faktorer, der spiller ond, når man skal have en behagelig kontorplads. Det er mange og lange timer, hvor man sidder stille, så derfor er det utroligt vigtigt, at man sidder godt og komfortabelt, så man kan yde sit bedste i arbejdet. Hvis man ikke har en behagelig plads, kan man godt få hurtigt og meget ondt i hele kroppen. En massagestol giver en gavnlig virkning, så du kan fungere optimalt.

Den gode stol

Når din jobbeskrivelse siger, at du skal sidde stille i minimum 8 timer, så har man altså bare brug for en rigtig god stol. Det svære ved dette på et kontor er, at alle er forskellige også, når det gælder valget om den gode stol. Derfor vil det mest optimale være, at medarbejderne hjælper til med at finde de rigtige stole til jobbet. Det er jo dem, der skal benytte sig af dem. Derudover kan det være en god idé at anskaffe sig nogle forskellige varianter, så du er sikker på, at der er en stol, som nærmest alle vil betegne som god. Det er nemlig forskelligt om en stol skal være blød eller hård, og hvordan formen på den skal være.

Det helt rigtige bord

Bordet spiller også en meget stor rolle, når det gælder om at have en behagelig plads på kontoret. Det skal kunne hæves og sænkes, så det kan passe til alle højder på medarbejderne. Derudover kan de også skiftes mellem at sidde ned og mellem at stå op. Det giver god cirkulation til benene, og det kan holde mange ømme muskler væk. Derudover er det bare rart at komme op at stå efter at have siddet ned længe.

En eller flere skærme?

Spørgsmålet om en eller flere skærme kan godt være svært at svare på. Det kommer meget an på, hvad dine arbejdsopgaver også består af, men generelt kunne alle godt bruge minimum to skærme. Det skyldes, at det det giver et meget bedre overblik over de åbne faner på computeren ved at have flere skærme, de kan fordeles på. Det kan i sidste ende også være med til at effektivisere ens arbejdstimer, da man ikke bruger unødvendig tid på at finde faner, eller om at gå frem og tilbage mellem forskellige faner og vinduer.

Den rette temperatur

Det er oftest noget, som spreder vandene på et kontor. Hvilken temperatur bør lokalet have? Det er en svær balance, for ingen skal fryse og ingen skal svede. Derfor skal der være udstyret med radiatorer, så der hele tiden kan være styr på graderne. Derudover bør der være vinduer ved næsten hver medarbejder, så de kan åbne op, hvis de trænger til lidt frisk luft.