Firma marketing

Svært at betale for marketing uden en erhvervskonto

Marketing er meget vigtigt for en virksomhed, specielt hvis den lige er blevet startet. Mange oplever, at de slet ikke får nogen kunder det første stykke tid, fordi de har overvurderet populariteten af ens produkt eller den gode idé. Det behøver ikke nødvendigvis at være en dårlig idé, men hvis ingen søger på det – eller hvis du ikke kommer frem, når man søger – så kan det være meget svært. I dette her lille skriv kommer vi ind på en problematik som mange oplever, og det er, at de ønsker at investere penge i marketing, men de kan ikke, fordi de ikke har en erhvervskonto.

Hvad mener I med ingen erhvervskonto?

Hvis du har klikket ind på denne her artikel eller “lille skriv” af ren nysgerrighed, så kan vi godt forstå, at du ikke helt er klar over, hvad problematikken egentlig er. Man kan jo “bare” oprette en nede i den lokale bank, tænker mange. Det kan man desværre ikke. Enten fordi det er for dyrt i oprettelse, abonnement eller andre gebyrer. Ellers kan det være, at man slet ikke får lov til at oprette en konto, fordi banken mener det ene eller det andet. Dette er meget problematisk for danske virksomheder, specielt dem der ikke har bevist sig selv endnu.

Hvordan får man så sådan en konto?

Ja, det kan være svært at forstå, hvordan man kan få sådan en konto, hvis banken ikke vil samarbejde. Det handler egentlig bare om at blive ved, indtil man finder en bank, der vil samarbejde med en. Det kan også ende med at være en i udlandet. Mange kender ikke alle bankerne. Derfor findes der heldigvis hjemmeside som denne her, hvor du kan finde en oversigt over priserne på en erhvervskonto og sammenligne bankerne.

Regnskabsprogrammer integrerer med din erhvervskonto

Der findes mange regnskabsprogrammer, men de bedste er nok dem, der integrerer direkte med din erhvervskonto. Så slipper du for en masse rod, når du skal bogføre dine transaktioner, eller når du får din revisor til at gøre det for dig. Du tænker måske, at det ikke tager så lang tid at hente et udtræk i din netbank, men når man skal gøre det ofte eller holde øje dagligt, så kan det godt blive lidt irriterende. Nogle programmer bogfører endda automatisk ud fra dine kvitteringer og bankposter, og dem kan du finde inde på denne liste her. Nogle er gratis, mens du skal betale for andre programmer.